sábado, 2 de febrero de 2019

Obra junto al colegio, ruido ensordecedor





Papis y mamis, con respecto a los ruidos y temblores que provocan las obras que hay junto al cole...

Como habréis podido oir y observar se están realizando una obras de importante desmonte justo enfrente del Colegio.

Desde el AMPA se hizo entrada en registro para que el ayuntamiento buscase una solución. El propio colegio también movió ficha ya que, sobre todo en infantil, el ruido era insoportable.

Por parte del Ayuntamiento como de la constructora ha habido respuesta y se están minimizando las molestias; hace poco el gerente de la empresa responsable de los trabajos habló con la directora y le dijo que evitaría usar la retroexcavadora de 9 a 14 horas.

Dejamos copia de lo que enviamos al ayuntamiento a principios de diciembre, hace más de un mes...

La Vila Joiosa, a 7 de desembre de 2018.

La Associació de Mares i Pares d'alumnes del Ceip Gasparot de la Vila Joiosa,

EXPOSA:
Que des de fa dues setmanes aproximadament, han començant unes obres al carrer Marina Baixa, en front de l'entrada principal del Col•legi, i se està procedint a tasques de desmunt de la muntanya, amb l'utilització de una maquinària tremendament sorollosa, que produeix a la comunitat escolar grans problemes a l'hora de realitzar les activitats acadèmiques, ja que cal recordar que els barracons no disposen d’un aïllament acústic adequat. A mès creiem que pot perjudicar la salut tant de alumnes com de mestres, ja que l'exposició continuada a un volum de so excesiu, afecta a la concentració, al rendiment acadèmic del alumnat, al rendiment laboral del professorat i personal no docent, i al sistema nerviòs.
Per tant, per estar els fets comentats totalment en contra, segons la nostra opinió, de la Salut Laboral i Acadèmica, i de la qualitat de l'ensenyament (ja bastant posada en perill per la perpetuació de les aules en barracons)

SOL•LICITEM:

Que es canvie i/o limite l'horari d'ús de l'utilització de la maquinària més sorollosa, almenys respectant l'horari lectiu. O en cas que no siga posible, que es procedisca a la parada immediata de les obres, mentres es busquen solucions d'aïllament acústic de les instal•lacions. O en tot cas, es prenguen les mesures oportunes encaminades a no posar en risc la salut i el rendiment acadèmic dels nostres fills i filles.

-SENYOR REGIDOR DE SANITAT DE L'AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA, DON JOAN LLORET I LLINARES.
-SENYOR REGIDOR D'URBANISME DE L'AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA, DON JAIME RAMIS GALIANA
-SENYOR ALCALDE-PRESIDENT DE L'AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA I REGIDOR EN FUNCIONS D’EDUCACIÓ, DON ANDREU VERDÚ REOS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario